city games

Wie is de Mol Strijp-S

Wil jij je collega’s, vrienden of familie wel eens van een andere kant leren kennen. Ontdek dit dan tijdens onze citygame ‘Wie is de Mol’? De groep wordt ontvangen op een locatie in Strijp-S waarna onze spelleider jullie, onder het genot van een drankje, de spelregels uitlegt.

De groep wordt opgedeeld in teams en daarna start het spannende spel. Met alle opdrachten kunnen mollars verdient worden. Het team dat aan het eind van het spel de meeste mollars verdiend heeft, is de winnaar van het spel ‘Wie is de Mol’? Maar… in ieder team bevindt zich een mol. De mol is een saboteur en heeft als taak meegekregen om zo onopvallend mogelijk de opdrachten van het team te saboteren. Niets is wat het lijkt…. Komen jullie erachter wie in het team de mol is en kunnen jullie er als team toch voor zorgen dat er mollars verdiend worden?

Combinatievoordeel:

Zin in een hele dag lekker bezig zijn samen met je groep? Dat kan! En ook nog eens zeer voordelig! Bij Groepsuitjes Eindhoven kun je verschillende activiteiten kiezen en combineren, zodat je een volledig dagdeel vult met avontuurlijke en hilarische groepsuitjes. Wanneer je activiteiten combineert, hebben wij een zeer voordelige aanbieding.

Je betaalt de gehele prijs voor de duurste activiteit. Voor de 2e activiteit krijg je 30% korting en bij de 3e activiteit krijg je 40% korting.

Wil je meer activiteiten doen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

BIJZONDERHEID BESCHRIJVING
Aantal personen Minimaal 10 personen. (Minder deelnemers mogelijk, hiervoor is de prijs op aanvraag)
Tijdsduur +/- 2 uur
Locatie Eindhoven Strijp-S. Ook op uw eigen locatie mogelijk. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.
Extra Vanaf 12 jaar.
Kosten 10-19 personen: € 32,95 p.p.
20-34 personen: € 28,50 p.p.
35-49 personen: € 25,95 p.p.
50+ personen: Prijs op aanvraag
Reserveringskosten Gratis
Shopping Basket