Actieve uitjes

Archery Tag

Zou jij je wel eens als Robin Hood willen voelen? Ofwel als een van de beste die kan schieten met pijl en boog? Wil jij schieten tijdens een spannende strijd tussen 2 teams? Dan ben je zeker op het goede adres.
Hoog tijd om met je collega’s, familieleden of vrienden de strijd aan te gaan.

Archery Tag laat jullie boogschieten op elkaar. Verschans je en duik weg. Oh nee, je pijlen zijn op! Meng je in het slagveld en raap de pijlen van de grond.

Archery Tag is een mix van boogschieten en paintball, alleen dan met meer plezier en uitdaging. Ook komen de pijlen minder hard aan dan paintball balletjes, dat komt door de speciale schuimpunten die aan de pijlen zitten en onze beschermende paintball maskers.

Geen zin om een standaard vrijgezellenfeest te organiseren? Speel je liever een spannend spel met z’n allen? Of wil je jullie bedrijfsuitje eens een andere wending geven? Dan is deze activiteit zeker iets voor jullie!

Archery Tag kan op een van onze voorgestelde locaties georganiseerd worden. Onze vaste locatie voor onze activiteiten is het park bij de Karpendonkse plas, als we daar door omstandigheden niet terecht kunnen die dag, nemen we contact op voor een andere mogelijkheid. Onze suggestie zou dan het Dommelplantsoen zijn. Mocht dit echter niet kunnen, wijken we uit naar het Jacob Oppenheimerpark of het Philips de Lennep park.

Wilt u de activiteit op eigen locatie? Dat is geen probleem! Stuur ons een bericht voor de mogelijkheden.

Combinatievoordeel:
Zin in een hele dag lekker bezig zijn samen met je groep? Dat kan! En ook nog eens zeer voordelig! Bij Groepsuitjes Eindhoven kun je verschillende activiteiten kiezen en combineren, zodat je een volledig dagdeel vult met avontuurlijke en hilarische groepsuitjes. Wanneer je activiteiten combineert, hebben wij een zeer voordelige aanbieding.

Je betaalt de gehele prijs voor de duurste activiteit. Voor de 2e activiteit krijg je 30% korting en bij de 3e activiteit krijg je 40% korting.

Wil je meer activiteiten doen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

BIJZONDERHEID BESCHRIJVING
Aantal personen Minimaal 6 personen.
Tijdsduur 1 tot 1,5 uur
Locatie Eindhoven. Ook op uw eigen locatie mogelijk. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.
Extra Vanaf 12 jaar.
Kosten Vanaf 6 personen: € 37,50 p.p.
Vanaf 8 personen: € 27,95 p.p.
Vanaf 10 personen: € 21,95 p.p.
Reserveringskosten Gratis
Shopping Basket