City games

Crazy 88

Ben je op zoek naar een ludieke citygame waarbij je je collega’s, vrienden of familie op een heel andere manier leert kennen? Dan is onze Crazy 88 echt iets voor jullie. De groep wordt opgedeeld in teams welke tegen elkaar zullen gaan strijden wie uiteindelijk de meest gekke, hilarische foto’s heeft.

Per team krijgen jullie een lijst waarop 88 opdrachten staan vermeld. Vervolgens krijgen jullie in totaal 1 uur de tijd om er voor te zorgen om zoveel mogelijk opdrachten uit te voeren. Aan jullie de keus welke dat worden. Na het uur ontmoeten jullie elkaar weer en worden de foto’s beoordeeld. Het team die aan het eind de meeste opdrachten en de meest gekke en hilarische foto heeft, wint Crazy 88.

Combinatievoordeel:
Zin in een hele dag lekker bezig zijn samen met je groep? Dat kan! En ook nog eens zeer voordelig! Bij Groepsuitjes Eindhoven kun je verschillende activiteiten kiezen en combineren, zodat je een volledig dagdeel vult met avontuurlijke en hilarische groepsuitjes. Wanneer je activiteiten combineert hebben wij een zeer voordelige aanbieding.

Je betaalt de gehele prijs voor de duurste activiteit. Voor de 2e activiteit krijg je 30% korting en bij de 3e activiteit krijg je 40% korting.
Wil je meer activiteiten doen? Dat kan! Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

BijzonderheidBeschrijving
Aantal personen Minimaal 10 personen. (Minder deelnemers mogelijk, hiervoor is de prijs op aanvraag)
Tijdsduur +/- 1,5 uur
Locatie Eindhoven. Ook op uw eigen locatie mogelijk. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.
Extra Vanaf 12 jaar.
Kosten 10-19 personen: € 19,95 p.p.
20-34 personen: € 17,95 p.p.
35-49 personen: € 15,95 p.p.
50+ personen: Prijs op aanvraag
Reserveringskosten Gratis
Shopping Basket