City games

Crazy 88

Een te gekke, vermakelijke en speelse citygame, Crazy 88 zorgt ervoor dat je jouw collega’s, familie of vrienden op een heel andere manier leert kennen.

De groep wordt opgedeeld in teams en je moet ervoor zorgen dat jouw team de opdrachten op de meest creatieve, gekke en komische manier volbrengt. Om te kunnen winnen, moet jouw team de meest hilarische foto maken. Is jouw team er klaar voor?
Ieder team krijgt een lijst met 88 opdrachten die je moet uitvoeren. Je krijgt een uur de tijd om zoveel mogelijk opdrachten goed uit te voeren. De volgorde van deze opdrachten bepaal je zelf. Denk hierbij dan ook tactisch na over de opdrachten die jullie zullen uitvoeren.
Als de tijd voorbij is, komen de teams bij elkaar en worden de foto’s beoordeeld door de jury. Het teams dat de meeste opdrachten volbrengt en de meest hilarische foto heeft gemaakt, is de winnaar van Crazy 88.

Combinatievoordeel:
Zin in een hele dag lekker bezig zijn samen met je groep? Dat kan! En ook nog eens zeer voordelig! Bij Groepsuitjes Eindhoven kun je verschillende activiteiten kiezen en combineren, zodat je een volledig dagdeel vult met avontuurlijke en hilarische groepsuitjes. Wanneer je activiteiten combineert, hebben wij een zeer voordelige aanbieding.

Je betaalt de gehele prijs voor de duurste activiteit. Voor de 2e activiteit krijg je 30% korting en bij de 3e activiteit krijg je 40% korting.

Wil je meer activiteiten doen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.
BIJZONDERHEID BESCHRIJVING
Aantal personen Minimaal 10 personen. (Minder deelnemers mogelijk, hiervoor is de prijs op aanvraag)
Tijdsduur 2,5 uur
Locatie Eindhoven. Ook op uw eigen locatie mogelijk. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.
Extra Vanaf 12 jaar.
Kosten 10-19 personen: € 24,95 p.p.
20-34 personen: € 22,50 p.p.
35-49 personen: € 20,50 p.p.
50+ personen: Prijs op aanvraag
Reserveringskosten Gratis
Shopping Basket