city games

Escape the bomb Strijp-S

PAS OP!!! Op Strijp-S ligt een bom die op elk moment af kan gaan. Je snapt natuurlijk wel dat dit catastrofale gevolgen heeft voor de inwoners op Strijp-S. Aan jullie de belangrijke taak om de bom zo snel mogelijk op te sporen en te ontmantelen.

Jullie gaan in teams op pad, door middel van het oplossen van de mysterieuze opdrachten, hersenkrakers en puzzels, moeten jullie er uiteindelijk voor zorgen op tijd bij de bom te zijn en deze onschadelijk te maken. Jullie worden ontvangen door onze spelleider, die jullie tijdens het welkomstdrankje, de instructies voor het spel zal uitleggen. De tijd begint te dringen, want jullie hebben na de uitleg maar een krap uur de tijd om de bom onschadelijk te maken… Dus wiskunde wonders en logische nadenkers opgelet! Ben jij tevens stressbestendig, presteer jij goed onder tijdsdruk en ben je een echte teamplayer? Dan is The Escape Game Strijp S de ultieme uitdaging die je niet mag missen.

Combinatievoordeel:
Zin in een hele dag lekker bezig zijn samen met je groep? Dat kan! En ook nog eens zeer voordelig! Bij Groepsuitjes Eindhoven kun je verschillende activiteiten kiezen en combineren, zodat je een volledig dagdeel vult met avontuurlijke en hilarische groepsuitjes. Wanneer je activiteiten combineert hebben wij een zeer voordelige aanbieding.

Je betaalt de gehele prijs voor de duurste activiteit. Voor de 2e activiteit krijg je 30% korting en bij de 3e activiteit krijg je 40% korting.
Wil je meer activiteiten doen? Dat kan! Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

BijzonderheidBeschrijving
Aantal personen Minimaal 10 personen. (Minder deelnemers mogelijk, hiervoor is de prijs op aanvraag)
Tijdsduur +/- 2 uur
Locatie Eindhoven Strijp-S. Ook op uw eigen locatie mogelijk. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.
Extra Vanaf 12 jaar.
Kosten 10-19 personen: € 25,95 p.p.
20-34 personen: € 23,35 p.p.
35-49 personen: € 20,75 p.p.
50+ personen: Prijs op aanvraag
Reserveringskosten Gratis
Shopping Basket