City games

Da Vinci Code

Ergens in het centrum van Eindhoven staat een kluis met een code. De code is al jarenlang een groot geheim, maar jij moet met jouw team ervoor zorgen dat de kluis gekraakt wordt. Het laatst overgebleven familielid, een kluizenaar, gaat je helpen tijdens het avontuur. Kan jouw team de kluis kraken?
De kluis kan alleen gekraakt worden door een juiste code in te voeren. Deze code ga je ontcijferen door middel van de opdrachten van de kluizenaar goed uit te voeren en de vragen correct te beantwoorden. Maar let op! Je moet er wel voor zorgen dat je op de juiste plek bent.
Denk je dat alles klopt? Zorg dat je zo snel mogelijk naar het beginpunt gaat. Het team dat als eerste de kluis weet te kraken door de juiste code in te voeren, wint de game ‘Da Vinci Code’. Benieuwd welk team de kluis kan openen?

Combinatievoordeel:
Zin in een hele dag lekker bezig zijn samen met je groep? Dat kan! En ook nog eens zeer voordelig! Bij Groepsuitjes Eindhoven kun je verschillende activiteiten kiezen en combineren, zodat je een volledig dagdeel vult met avontuurlijke en hilarische groepsuitjes. Wanneer je activiteiten combineert hebben wij een zeer voordelige aanbieding.

Je betaalt de gehele prijs voor de duurste activiteit. Voor de 2e activiteit krijg je 30% korting en bij de 3e activiteit krijg je 40% korting.

Wil je meer activiteiten doen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.
BIJZONDERHEID BESCHRIJVING
Aantal personen Minimaal 10 personen. (Minder deelnemers mogelijk, hiervoor is de prijs op aanvraag)
Tijdsduur +/- 2 uur
Locatie Centrum van Eindhoven. Ook op uw eigen locatie mogelijk. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.
Extra Vanaf 12 jaar.
Kosten 10-19 personen: € 32,95 p.p.
20-34 personen: € 29,50 p.p.
35-49 personen: € 25,95 p.p.
50+ personen: Prijs op aanvraag
Reserveringskosten Gratis
Shopping Basket