City games

Da Vinci Code

Midden in het centrum van Eindhoven staat een kluis met een code. Die code is al jarenlang een groot geheim, maar samen met jouw team ga jij ervoor zorgen dat deze kluis gekraakt wordt. Met hulp van de kluizenaar, de laatste overgebleven persoon van de familie, ga je op pad.

Door verschillende opdrachten uit te voeren en vragen te beantwoorden moet de code ontcijferd worden, maar let op dat je wel op de juiste plek bent! Heb je alle opdrachten van de kluizenaar goed uitgevoerd en denken jullie dat de code klopt? Ren dan zo snel als je kan terug naar het beginpunt. Het team dat als eerste de kluis vindt met de juiste code, mag de kluis kraken. Benieuwd wie het snelst de kluis kan openen? Stuur ons dan een mailtje!

Combinatievoordeel:
Zin in een hele dag lekker bezig zijn samen met je groep? Dat kan! En ook nog eens zeer voordelig! Bij Groepsuitjes Eindhoven kun je verschillende activiteiten kiezen en combineren, zodat je een volledig dagdeel vult met avontuurlijke en hilarische groepsuitjes. Wanneer je activiteiten combineert hebben wij een zeer voordelige aanbieding.

Je betaalt de gehele prijs voor de duurste activiteit. Voor de 2e activiteit krijg je 30% korting en bij de 3e activiteit krijg je 40% korting.
Wil je meer activiteiten doen? Dat kan! Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

BijzonderheidBeschrijving
Aantal personen Minimaal 10 personen. (Minder deelnemers mogelijk, hiervoor is de prijs op aanvraag)
Tijdsduur +/- 2 uur
Locatie Centrum van Eindhoven. Ook op uw eigen locatie mogelijk. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.
Extra Vanaf 12 jaar.
Kosten 10-19 personen: € 25,95 p.p.
20-34 personen: € 23,35 p.p.
35-49 personen: € 20,75 p.p.
50+ personen: Prijs op aanvraag
Reserveringskosten Gratis
Shopping Basket