City Games

The Crazy Phone

Speciaal voor de groepen die iets meer uitdaging willen, hebben we het spel een tikkeltje extremer gemaakt.
We ontmoeten elkaar op een besproken horecagelegenheid, waar een welkomstdrankje op jullie staat te wachten. Er liggen telefoons op tafel, waarvan er één wellicht binnen een korte tijd af kan gaan.
Wie durft de telefoon op te nemen? Wanneer er opgenomen wordt, krijgt diegene de eerste opdracht door van Mister Crazy. Tijdens het spel krijgt ieder team verschillende grappige, vermakelijke en uitdagende opdrachten die door jullie volbracht moeten worden. Het team dat de meeste opdrachten goed uitvoert en de grappigste en meest creatieve foto’s en filmpjes maakt, wint het spel ‘The Crazy Phone’. Kortom, een uitje vol spanning, hilariteit, uitdaging en avontuur. Ben jij er klaar voor?

Combinatievoordeel:
Zin in een hele dag lekker bezig zijn samen met je groep? Dat kan! En ook nog eens zeer voordelig! Bij Groepsuitjes Eindhoven kun je verschillende activiteiten kiezen en combineren, zodat je een volledig dagdeel vult met avontuurlijke en hilarische groepsuitjes. Wanneer je activiteiten combineert, hebben wij een zeer voordelige aanbieding.

Je betaalt de gehele prijs voor de duurste activiteit. Voor de 2e activiteit krijg je 30% korting en bij de 3e activiteit krijg je 40% korting.

Wil je meer activiteiten doen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.
BIJZONDERHEID BESCHRIJVING
Aantal personen Minimaal 10 personen. (Minder deelnemers mogelijk, hiervoor is de prijs op aanvraag)
Tijdsduur +/- 2,5 uur
Locatie Eindhoven. Ook op uw eigen locatie mogelijk. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.
Extra Vanaf 12 jaar.
Kosten 10-19 personen: € 32,95 p.p.
20-34 personen: € 29,50 p.p.
35-49 personen: € 25,95 p.p.
50+ personen: Prijs op aanvraag
Reserveringskosten Gratis
Shopping Basket