City Games

The Crazy Phone

Speciaal voor avontuurlijke groepen maken wij het een tikkeltje extremer. Jullie worden verwelkomt in een van de horeca-gelegenheden in het Centrum van Eindhoven. Hier krijgen jullie een drankje. Tijdens het nuttigen van de drankjes ontdekken jullie telefoons op tafel, waarvan er één binnen no time af kan gaan.

Wie durft er op te nemen? Zodra er opgenomen wordt krijg je vanuit onze Mister Crazy de eerste opdracht door. Onderweg krijgen jullie diverse ludieke, grappige opdrachten die door jullie goed voltooid moeten worden. Welk team voltooid de opdrachten het beste en maakt hiervan de ludiekste foto’s of filmpjes? En wie wint daardoor The Crazy Phone? Kortom: een uitje waar fun, hilariteit maar ook spanning voorop staat!

Combinatievoordeel:
Zin in een hele dag lekker bezig zijn samen met je groep? Dat kan! En ook nog eens zeer voordelig! Bij Groepsuitjes Eindhoven kun je verschillende activiteiten kiezen en combineren, zodat je een volledig dagdeel vult met avontuurlijke en hilarische groepsuitjes. Wanneer je activiteiten combineert hebben wij een zeer voordelige aanbieding.

Je betaalt de gehele prijs voor de duurste activiteit. Voor de 2e activiteit krijg je 30% korting en bij de 3e activiteit krijg je 40% korting.
Wil je meer activiteiten doen? Dat kan! Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

BijzonderheidBeschrijving
Aantal personen Minimaal 10 personen. (Minder deelnemers mogelijk, hiervoor is de prijs op aanvraag)
Tijdsduur +/- 2,5 uur
Locatie Eindhoven. Ook op uw eigen locatie mogelijk. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.
Extra Vanaf 12 jaar.
Kosten 10-19 personen: € 25,95 p.p.
20-34 personen: € 23,35 p.p.
35-49 personen: € 20,75 p.p.
50+ personen: Prijs op aanvraag
Reserveringskosten Gratis
Shopping Basket