Actieve uitjes

Portofoondropping Strijp-S

Voor het uitje Portofoondropping is het van belang dat de groepen goed samenwerken, zodat de activiteit tot een goed einde komt! Er wordt gestart in groepen vanaf Strijp-S.

Door middel van een kaart en de portofoon die jullie hebben meegekregen geven jullie elkaar aanwijzingen en moeten jullie er dus samen voor zorgen dat je zo de juiste route gevonden krijgt. Halverwege de dropping komen de groepen even bij elkaar om even op rust te komen en te genieten van wat lekkers en wat te drinken. Tijdens de gehele route zijn jullie bezig met het uitvoeren van opdrachten en het oplossen van diverse vragen. Bij terugkomst zal er een prijsuitreiking plaatsvinden, waarbij iedereen een prijs krijgt uit de schatkist.

Combinatievoordeel:
Zin in een hele dag lekker bezig zijn samen met je groep? Dat kan! En ook nog eens zeer voordelig! Bij Groepsuitjes Eindhoven kun je verschillende activiteiten kiezen en combineren, zodat je een volledig dagdeel vult met avontuurlijke en hilarische groepsuitjes. Wanneer je activiteiten combineert, hebben wij een zeer voordelige aanbieding.

Je betaalt de gehele prijs voor de duurste activiteit. Voor de 2e activiteit krijg je 30% korting en bij de 3e activiteit krijg je 40% korting.

Wil je meer activiteiten doen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

BijzonderheidBeschrijving
Aantal personen Minimaal 10 personen. (Minder deelnemers mogelijk, hiervoor is de prijs op aanvraag)
Tijdsduur +/- 1,5 uur
Locatie Eindhoven. Ook op uw eigen locatie mogelijk. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.
Extra Vanaf 12 jaar.
Kosten 10-19 personen: € 19,95 p.p.
20-34 personen: € 17,95 p.p.
35-49 personen: € 15,95 p.p.
50+ personen: Prijs op aanvraag
Reserveringskosten Gratis
Shopping Basket