Actieve uitjes

Uitdagende step excursie Eindhoven

Deze versie van onze steptochten is zeker de moeite waard! Zijn jullie sportief en spelgericht ingesteld? Dan is dit zeker een optie voor jullie. Samen met je vrienden, collega´s of familie probeer je binnen 1 uur naar zoveel mogelijk locaties in Eindhoven te steppen om vervolgens bij iedere stop een aantal punten te verdienen door vragen te beantwoorden.

Aan het eind van de tocht verzamelen we bij een van onze cafés om vervolgens, onder het genot van een drankje, de winnaar bekend te maken. Durf jij de uitdaging aan?

Combinatievoordeel:
Zin in een hele dag lekker bezig zijn samen met je groep? Dat kan! En ook nog eens zeer voordelig! Bij Groepsuitjes Eindhoven kun je verschillende activiteiten kiezen en combineren, zodat je een volledig dagdeel vult met avontuurlijke en hilarische groepsuitjes. Wanneer je activiteiten combineert, hebben wij een zeer voordelige aanbieding.

Je betaalt de gehele prijs voor de duurste activiteit. Voor de 2e activiteit krijg je 30% korting en bij de 3e activiteit krijg je 40% korting.

Wil je meer activiteiten doen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

BijzonderheidBeschrijving
Aantal personenMinimaal 10 personen. (Minder deelnemers mogelijk, hiervoor is de prijs op aanvraag)
Tijdsduur+/- 1,5 uur
LocatieEindhoven. Ook op uw eigen locatie mogelijk. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.
ExtraVanaf 12 jaar.
Kosten10-19 personen: € 22,95 p.p.
20-34 personen: € 20,65 p.p.
35-49 personen: € 18,35 p.p.
50+ personen: Prijs op aanvraag
ReserveringskostenGratis
Shopping Basket