city games

Kraak de code

In teams strijden jullie tegen elkaar om de meeste antwoorden en de juiste cijfercombinaties te vinden. Deze antwoorden en combinaties vind je door diverse aanwijzingen op verschillende plekken in eindhoven.
De groep wordt opgedeeld in teams, waarna je samen met je team op pad gaat door het centrum van Eindhoven. Zorg ervoor dat je met je team alle aanwijzingen vindt om zo de puzzel snel op te lossen. Doe dit snel voordat het andere team met de prijs er vandoor gaat.
Tijdens dit uitje is het van belang dat je goed samenwerkt met je team, maar ook inspanning en uitdaging hoort bij dit spel. Durven jullie de strijd tegen elkaar aan te gaan?

Combinatievoordeel:
Zin in een hele dag lekker bezig zijn samen met je groep? Dat kan! En ook nog eens zeer voordelig! Bij Groepsuitjes Eindhoven kun je verschillende activiteiten kiezen en combineren, zodat je een volledig dagdeel vult met avontuurlijke en hilarische groepsuitjes. Wanneer je activiteiten combineert, hebben wij een zeer voordelige aanbieding.

Je betaalt de gehele prijs voor de duurste activiteit. Voor de 2e activiteit krijg je 30% korting en bij de 3e activiteit krijg je 40% korting.

Wil je meer activiteiten doen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.
BIJZONDERHEID BESCHRIJVING
Aantal personen Minimaal 10 personen. (Minder deelnemers mogelijk, hiervoor is de prijs op aanvraag)
Tijdsduur +/- 2 uur
Locatie Centrum van Eindhoven. Ook op uw eigen locatie mogelijk. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.
Extra Vanaf 12 jaar.
Kosten 10-19 personen: € 32,95 p.p.
20-34 personen: € 29,50 p.p.
35-49 personen: € 25,95 p.p.
50+ personen: Prijs op aanvraag
Reserveringskosten Gratis
Shopping Basket