Actieve uitjes

Lasergamen

Op zoek naar een uitdagend en avontuurlijk uitje met je vrienden/familie? Dan is lasergamen zeker een goede optie. Op een apart veld met verschillende opblaasbare bunkers probeer je je tegenstanders te raken. Per groep van 10 personen kun je kiezen uit 5 tactische en 5 pistol legerguns. Bij onze lasergame is een groot voordeel dat je een onbeperkt aantal kogels en levens hebt. 

Durf jij de strijd tegen het andere team aan?

Lasergamen kan op een van onze voorgestelde locaties georganiseerd worden. Onze vaste locatie voor onze activiteiten is het park bij de Karpendonkse plas, als we daar door omstandigheden niet terecht kunnen die dag, nemen we contact op voor een andere mogelijkheid. Onze suggestie zou dan het Dommelplantsoen zijn. Mocht dit echter niet kunnen wijken we uit naar het Jacob Oppenheimerpark of het Philips de Lennep park.

Wilt u de activiteit op eigen locatie? Dat is geen probleem! Stuur ons een bericht voor de mogelijkheden.

Combinatievoordeel:
Zin in een hele dag lekker bezig zijn samen met je groep? Dat kan! En ook nog eens zeer voordelig! Bij Groepsuitjes Eindhoven kun je verschillende activiteiten kiezen en combineren, zodat je een volledig dagdeel vult met avontuurlijke en hilarische groepsuitjes. Wanneer je activiteiten combineert, hebben wij een zeer voordelige aanbieding.

Je betaalt de gehele prijs voor de duurste activiteit. Voor de 2e activiteit krijg je 30% korting en bij de 3e activiteit krijg je 40% korting.

Wil je meer activiteiten doen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

BIJZONDERHEID BESCHRIJVING
Aantal personen Minimaal 6 personen.
Tijdsduur 1 uur
Locatie Eindhoven. Ook op uw eigen locatie mogelijk. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.
Extra Vanaf +/- 8 jaar.
Kosten Vanaf 6 personen: € 32,95 p.p.
Vanaf 8 personen: € 24,50 p.p.
Vanaf 10 personen: € 19,95 p.p.
Optioneel Kinderlegerkleding: € 1,95 p.p.
Volwassenlegerkleding: € 2,50 p.p.
Reserveringskosten Gratis
Shopping Basket