Citygames 

Pimp je willy

Nieuw in ons assortiment. Onze workshop Pimp je willy.

Bij deze workshop ga je samen met de groep een gipsen piemel pimpen. Dit kan met verschillende dingen zoals, verf, steentjes en strikjes. Laat je creativiteit spreken en maak de meeste gekke en leuke piemels met je vrienden.  

Iedereen krijgt zijn/haar eigen gipsen piemel om te pimpen en deze mag je ook mee naar huis nemen na de workshop. Met deze workshop word de dag sowieso een gezellig boel.

Deze workshop is perfect voor vrijgezellen uitjes. Tip: Combineer onze workshop met andere activiteiten of workshops voor een volle dag met leuke activiteiten. 

Combinatievoordeel:
Zin in een hele dag lekker bezig zijn samen met je groep? Dat kan! En ook nog eens zeer voordelig! Bij Groepsuitjes Eindhoven kun je verschillende activiteiten kiezen en combineren, zodat je een volledig dagdeel vult met avontuurlijke en hilarische groepsuitjes. Wanneer je activiteiten combineert, hebben wij een zeer voordelige aanbieding.

Je betaalt de gehele prijs voor de duurste activiteit. Voor de 2e activiteit krijg je 30% korting en bij de 3e activiteit krijg je 40% korting.

Wil je meer activiteiten doen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

BIJZONDERHEID BESCHRIJVING
Aantal personen Minimaal 6 personen.
Tijdsduur 1 uur
Locatie Eindhoven. Ook op uw eigen locatie mogelijk. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.
Extra Vanaf 16+.
Kosten Vanaf 6 personen: € 46,50
Vanaf 8 personen: € 34,50
Vanaf 10 personen: € 27,95
Reserveringskosten Gratis
Vorige
Volgende
Shopping Basket