Actieve uitjes

Expeditie Robinson

Heb jij altijd al eens proeven willen doen net als in Expeditie Robinson? Dan is dit het ultieme uitje! Door middel van verschillende proeven (denk aan de vuurproef, puzzelproef en smaakproef), ga jij strijden als teams tegen elkaar. Uiteraard mag het maken van een touwbrug en een katapult niet ontbreken!

Bij ieder onderdeel zijn er punten te verdienen. Alle verdiende punten worden aan het eind bij elkaar opgeteld en dan is er een definitieve eindscore. We hebben onze eigen ranglijst met de totaalscores van de groepen. Lukt het jouw groep om van alle andere families, sportclubs en vriendengroepen eerste te worden op de ranglijst? Ontdek het tijdens deze avontuurlijke activiteit!

Expeditie Robinson kan op een van onze voorgestelde locaties georganiseerd worden. Onze vaste locatie voor onze activiteiten is het park bij de Karpendonkse plas, als we daar door omstandigheden niet terecht kunnen die dag, nemen we contact op voor een andere mogelijkheid. Onze suggestie zou dan het Dommelplantsoen zijn. Mocht dit echter niet kunnen wijken we uit naar het Jacob Oppenheimerpark of het Philips de Lennep park.

Wilt u de activiteit op eigen locatie? Dat is geen probleem! Stuur ons een bericht voor de mogelijkheden.

Combinatievoordeel:
Zin in een hele dag lekker bezig zijn samen met je groep? Dat kan! En ook nog eens zeer voordelig. Bij Groepsuitjes Eindhoven kun je verschillende activiteiten kiezen en combineren, zodat je een volledig dagdeel vult met avontuurlijke en hilarische groepsuitjes. Wanneer je activiteiten combineert, hebben wij een zeer voordelige aanbieding.

Je betaalt de gehele prijs voor de duurste activiteit. Voor de 2e activiteit krijg je 30% korting en bij de 3e activiteit krijg je 40% korting.
Wil je meer activiteiten doen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

BIJZONDERHEID BESCHRIJVING
Aantal personen Minimaal 6 personen.
Tijdsduur 2 tot 2,5 uur
Locatie Eindhoven. Ook op uw eigen locatie mogelijk. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.
Extra Vanaf 14 jaar.
Kosten Vanaf 6 personen: € 49,50 p.p.
Vanaf 8 personen: € 37,50 p.p.
Vanaf 10 personen: € 29,95 p.p.
Reserveringskosten Gratis
Shopping Basket