Actieve uitjes

Cocktail Workshop

Nieuw in ons assortiment. 

Tijdens de Cocktail workshop leer je 3 cocktails shaken, stirren of blenden onder begeleiding van een bartender van Pijske. Hierbij leer je alle ins en outs van het cocktailshaken in ongeveer 1,5 uur. Leuke feitjes en tips ontbreken niet tijdens deze workshop.

Er zijn verschillende keuzes uit cocktails met en zonder alcohol. Deze workshop kan op eigen locatie en op locatie van Pijske.

De cocktailworkshop is leuk als vrijgezellen uitje, teambuilding en personeelsfeesten.

De cocktail workshops komen van het Bedrijf Pijske cocktails en catering, deze vind je ook onder het kopje eten & drinken op onze site. Hier kan je nog verdere informatie vinden over wat hij nog meer te bieden heeft.

Laat eventuele allergieën weten tijdens het reserveren. 

Combinatievoordeel:
Zin in een hele dag lekker bezig zijn samen met je groep? Dat kan! En ook nog eens zeer voordelig! Bij Groepsuitjes Eindhoven kun je verschillende activiteiten kiezen en combineren, zodat je een volledig dagdeel vult met avontuurlijke en hilarische groepsuitjes. Wanneer je activiteiten combineert, hebben wij een zeer voordelige aanbieding.

Je betaalt de gehele prijs voor de duurste activiteit. Voor de 2e activiteit krijg je 30% korting en bij de 3e activiteit krijg je 40% korting.

Wil je meer activiteiten doen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Shopping Basket